Stookcursus bij Havé

In het begin van het jaar heeft Joop naar een groot aantal van zijn klanten een mail gestuurd met een uitnodiging om mee te doen aan een stookcursus bij hem thuis. De hoeveelheid aanvragen waren dermate hoog dat dit niet meer te doen was en heeft hij deze stookcursus bij de firma Havé laten plaatsvinden.

Juist omdat wij er in geloven dat met goed stoken de uitstoot waarmee houtstokers de laatste tijd slecht in het nieuws zijn geweest raden wij u aan om mee te doen met de cursus zoals deze gegeven wordt bij Havé. Hierin krijgt u een stuk theorie maar ook praktijk uitleg wat nou daadwerkelijk veroorzakers zijn van overlast tijdens het stoken.

Dit najaar organiseert HAVÉ Verwarming weer stookavonden waar u gratis aan deel mag nemen. De stookavond zal bestaan uit een theorie- en een praktijkgedeelte. Na een warme ontvangst zullen we u middels een presentatie alles leren over verantwoord stoken. Hierbij behandelen we onderwerpen rondom vuurhoutkachels en leren we u verschillende stooktechnieken. Na een korte koffiepauze mag u, onder begeleiding van een expert, de theorie in de praktijk gaan brengen in ons Experience Center.

Havé

Aanmelden kan via de website van Havé en wij raden iedereen ter harte aan om mee te doen aan deze gratis cursus. Ook verwijzen wij u graag nog een keer door naar de petitie omtrent het stoken van hout om zo ook een positief geluid te laten horen omtrent hout stoken.